Uymsib, Yeni Logosunda Gıdada Sağlığı Ön Plana Çıkardı - Son Dakika
Ekonomi

Uymsib, Yeni Logosunda Gıdada Sağlığı Ön Plana Çıkardı

Uymsib, Yeni Logosunda Gıdada Sağlığı Ön Plana Çıkardı

Uludağ Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (UYMSİB) Başkanı Salih Çalı, sağlıklı, doğal ve kaliteli gıda ürünlerine dikkat çekmek amacıyla "Çocuğunuza yediremediğinizi, başkasına yedirmeyin" sloganına yer veren yeni logo hazırladıklarını...

11.02.2013 14:25

Uludağ Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (UYMSİB) Başkanı Salih Çalı, sağlıklı, doğal ve kaliteli gıda ürünlerine dikkat çekmek amacıyla "Çocuğunuza yediremediğinizi, başkasına yedirmeyin" sloganına yer veren yeni logo hazırladıklarını belirtti Uludağ Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (UYMSİB) Başkanı Salih Çalı, sağlıklı, doğal ve kaliteli gıda ürünlerine dikkat çekmek amacıyla "Çocuğunuza yediremediğinizi, başkasına yedirmeyin" sloganına yer veren yeni logo hazırladıklarını belirtti.

UYMSİB Başkanı Salih Çalı yaptığı yazılı açıklamada, birliklerinin dünya pazarında markalaşma yolunda kurumsal kimliğini yenileme çalışmalarına bir yenisini daha eklediğini belirterek, Türkiye'nin 16 ilinde faaliyet gösteren üyelerinin dünya pazarında marka olması vizyonuyla hareket eden UYMSİB'in logosunu değiştirdiğini söyledi.

Birliğin kurumsal kimlik çalışmaları ile ilgili bilgi veren Çalı, kurumsal kimliğin bir kurumun marka değerinin yükseltilmesi ve dünyada en iyi şekilde temsil edilebilmesi açısından önemli olduğunu söyledi.

Yaş meyve sebze ihracatında en önemli unsurun ürün kalitesi olduğuna dikkat çeken Çalı, "Farkımızı ortaya koyacak iletişim çalışmalarına da ihtiyacımız var. UYMSİB'in hedefleri için, oluşturacağımız algı ve imajı bir bütün olarak sunabilmemiz açısından logo değişikliği çalışmasına gittik. Yeni logomuzda, tarım sektörünün rengi olan yeşilden esinlendik" dedi.

Daha önce UYMSİB'in üreticisinden, tüketicisine kadar herkese mesaj vermek üzere "Çocuğunuza yediremediğinizi, başkasına yedirmeyin' sloganının telif hakkını aldığını hatırlatan Çalı, "Herhangi bir sorun yaşamadan, proaktif olarak ülkemizin ürünlerini her yönüyle korumak ve dünyaya tanıtmak için mücadele veriyoruz. Birlik olarak yaş meyve sebze ihracatımızın daha da artması ve tüketicilerin daha sağlıklı ve güvenli gıdalara ulaşabilmesi için bugün birçok disiplinle ortak çalışma yürütüyoruz" ifadelerini kullandı. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Uymsib, Yeni Logosunda Gıdada Sağlığı Ön Plana Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement