VİOP'ta Endeks Kontratı Güne Yatay Başladı - Son Dakika
Ekonomi

VİOP'ta Endeks Kontratı Güne Yatay Başladı

VİOP\'ta Endeks Kontratı Güne Yatay Başladı

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında Haziran vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat güne yaklaşık yüzde 0,05 yükselişle başladı.

16.05.2014 09:24  Güncelleme: 09:19

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) Haziran vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat güne yaklaşık yüzde 0,05 yükselişle başladı.

Açılışta en düşük 92.125 puanı gören endeks kontratı şu dakikalarda önceki kapanışın hemen üzerinde 92.500 puan seviyelerinde dengelendi. Endeks kontratı dün en yüksek 94.425 puanı gördükten sonra düşüşe geçerek günü 92.450 puandan tamamlamıştı.

Analistler, endeks kontratının üst üste 4 gün denediği 94.000 seviyesindeki direnci aşamadığını ve küresel piyasalara paralel olarak spot piyasada görülen düşüşlerin etkisiyle 92.000 - 92.500 aralığındaki kısa vadeli desteğine indiğini belirterek, bu seviyenin kırılması durumunda 91.200 desteğinin takip edileceğini kaydediyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi VİOP'ta Endeks Kontratı Güne Yatay Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement