Vodafone'dan İngiltere'den Çıkarız Tehdidi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Vodafone'dan İngiltere'den Çıkarız Tehdidi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Vodafone, İngiltere ile Brüksel arasında yapılacak görüşmelerden İngilizlerin AB'den çıkması durumunda Londra'daki genel merkezini başka bir ülkeye taşıyacağını duyurdu.

İngiliz şirket, İngiltere ile Brüksel arasında yapılacak görüşmelerden İngilizlerin ve malların serbest dolaşımı kararı çıkmaması durumunda Londra'daki genel merkezini başka bir ülkeye taşıyacağı belirtildi.

AMAÇ AB İLE BAĞI KOPARMAMAK

Vodafone buna ek olarak Brüksel'deki faaliyetlerini de artıracağını açıkladı. Amaç ise şirketin Avrupa Birliği üyesi ülkelerle bağını sorunsuz devam ettirmek.

Vodafone'nun İngiltere'de 13 bin çalışanı bulunuyor. Şirket geçen yıl karının yüzde 11'nini İngiltere'den elde ederken yüzde 55'lik kar Avrupa'daki operasyonlardan elde edildi.

Kaynak: Hürriyet