Xbox Live Gold'un Eylül Oyunları Açıklandı! - Son Dakika
Ekonomi

Xbox Live Gold'un Eylül Oyunları Açıklandı!

Xbox Live Gold\'un Eylül Oyunları Açıklandı!

Microsoft'un oyun konsolu Xbox'ın, paralı üyelik sistemi olan Xbox Live Gold'un, üyelerine ücretsiz olarak sunacağı Microsoft Xbox 360 ve Microsoft Xbox One oyunları belli oldu.

25.08.2017 21:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Microsoft"un oyun konsolu Xbox"ın, paralı üyelik sistemi olan Xbox Live Gold"un, üyelerine ücretsiz olarak sunacağı Microsoft Xbox 360 ve Microsoft Xbox One oyunları belli oldu.

Önümüzdeki Eylül ayı içerisinde ilk önce Microsoft Xbox One için 1 ile 15 Eylül tarihleri arasında Hydro Thunder Hurricane ücretsiz olarak sunulacak. 16 ve 30 Eylül tarihleri arasında ise DICE"ın geliştirdiği ve EA"nin 2011 senesinde piyasaya sunduğu Battlefield 3 ücretsiz olarak sunulacak.

Microsoft Xbox One kullanıcılarına ise 1 ile 30 Eylül tarihleri arasında Forza Motorsport 5, 16 Eylül ve bir sonraki aya uzatmalı olarak 15 Ekim tarihleri arasında Oxenfree ücretsiz olarak sunulacak.

Xbox Live Gold'un Eylül Oyunları Açıklandı!

Xbox 360 için sunulan oyunlar, Xbox One"da ücretsiz çıkacak!

Ayrıca Microsoft Xbox 360 için bahsettiğimiz Hydro Thunder Hurricane ve Battlefield 3, geriye uyumluluk sistemi dahilinde Microsoft Xbox One için de sunulacak.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Xbox Live Gold'un Eylül Oyunları Açıklandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz
    17:35 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Siirt'in Kurtalan ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez gibi farklı etnik gruplara ayrım yapmadıklarını ve birlikte olduklarını belirtti. Yılmaz, terörün sona erdiği ve huzur ortamının egemen olduğu bir ortamda özel sektör yatırımlarının da bölgeye gelmeye başladığını söyledi. Ayrıca, çocuklara iyi eğitim verdiklerini ve mezhep, etnik ve dini ayrımcılığa karşı olduklarını vurguladı.

  • Seçimlerden Sonra Fiyat Artışları Bekleniyor
    17:31 Seçimlerden Sonra Fiyat Artışları Bekleniyor

    Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu ve Eskişehir Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Ali Sefa Şen, yerel seçimler sonrası kemer sıkma politikalarında artış yaşanmasını beklediklerini söyledi. Şen, enflasyonun tek haneli rakamlara düşürülmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, seçimlerden sonra fiyat artışları olacağını tahmin ettiklerini belirtti.


Advertisement