Yeni Cipso'ya Ayşe Hatun Önal'lı Tanıtım - Son Dakika
Ekonomi

Yeni Cipso'ya Ayşe Hatun Önal'lı Tanıtım

Yeni Cipso\'ya Ayşe Hatun Önal\'lı Tanıtım

Türkiye'de 2003 Yılından Beri Faaliyet Gösteren Kraft Ürünü Cipso, Daha Fazla Patates Lezzeti ve Yenilenen Ambalajıyla Tüketiciye Sunuldu. Cipso'nun Yenilenen Yüzü, Reklam Filminde de Rol Alan Ayşe Hatun Önal ile Tanıtıldı.

26.02.2008 19:40

Türkiye'de 2003 yılından beri faaliyet gösteren Kraft ürünü Cipso, daha fazla patates lezzeti ve yenilenen ambalajıyla tüketiciye sunuldu. Cipso'nun yenilenen yüzü, reklam filminde de rol alan Ayşe Hatun Önal ile tanıtıldı.

Kurtköy'de Cipso üretim fabrikasındaki tanıtıma Ayşe Hatun Önal da katıldı. Özel olarak yetiştirilen ve sofralık cinslerinden farklı patateslerden üretilen Cipso'nun çıtırlığı ve aroması arttırıldı. Cipso'nun ambalajı ise ürünlerin raf ömrü boyunca tazeliğini ve aromasını en iyi şekilde korumasını sağlamak için özel bir ambalaj ve teknoloji kullanılarak yenilendi. Tırtıklı ve ince kesimli Cipso'nun Cipso Parti Paketi, Cipso Ege Lezzeti, Cipso Ketçap Keyfi, Cipso Baharat ve Cipso Tırtıklı Sade çeşitleri bulunuyor. Kraft Türkiye Pazarlama Müdürü Sibel Raif, "Cips pazarı özellikle son yıllarda artan çeşitler sayesinde hızla büyüyor. Cipso da sürekli olarak geliştirdiği yeni ürün versiyonlarıyla özellikle de farklı yemek kültürlerinden esinlenerek yaptığı yeni lezzetler konusunda önemli bir noktada. Tüketici beklentilerini göz önüne alarak gerçekleştirdiğimiz ürün geliştirme çalışmalarımız sonucunda şimdi de Cipso'yu daha fazla patates lezzeti sunan bir kıvama getirdik. Cips severlerin yeni Cipso'yu daha da keyifle tüketeceklerine eminim" dedi.

Türkiye'de de Avrupa'da kullanılan modern tarım ekipman ve teknolojilerinin kullanılması için tedarikçilerine sürekli eğitimler veren ve yeni tarım alanları araştıran Kraft, "kalite tarladan gelir" politikasıyla üretim yapıyor. Cipso'nun da dahil olduğu cips ürün gamının üretildiği Kraft Kurtköy Fabrikası'ndaki bir diğer farklılık da hijyen konusunda yaşanıyor. "Zoning" adı verilen uygulamanın hayata geçirildiği fabrikada maksimum hijyen sağlanıyor. Çiğ üründen yemeye hazır ürüne kontaminasyon riskini tamamen ortadan kaldırmak için, fabrikada çiğ ve pişmiş bölgeler fiziki olarak tamamen ayrılmış durumda. Türkiye'de sadece Kraft tarafından uygulanan bu sistemle çiğ bölgede çalışan personel, giyilen kıyafetler, kullanılan temizlik aparatları, bakım aparatları tamamen ayrılıyor. Maksimum düzeyde hijyeni sağlamak için, çiğ bölgeden pişmiş bölgeye personel, alet edevat girişi ve hatta hava girişi engelleniyor.

Kraft Foods; ABD'nin birinci, dünyanın ikinci büyük markalı yiyecek ve içecek şirketi durumunda. 100 yıllık geçmişi olan Kraft Foods, dünyada 150'yi aşkın ülkede faaliyet gösteriyor. Kraft Foods, Türkiye'de 1993 yılından beri Milka, Toblerone, Tang, Jacobs, Maxwell House, Cipso, Patos, Critos ve Çerezos markaları ile pazarda faaliyet gösteriyor.

(MEA-MŞ-OK-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Yeni Cipso'ya Ayşe Hatun Önal'lı Tanıtım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement