Yılın İnovasyon Markası Zigavus Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Yılın İnovasyon Markası Zigavus Oldu

Yılın İnovasyon Markası Zigavus Oldu

Ekonomi, iş ve siyaset dünyasının Oscar’ı niteliğindeki Yılın Starları Ödüllerinin sahiplerini bulduğu ‘Yılın Starları’ yarışmasında “Yılın İnovasyon Markası” Zigavus’un markası olan BIOZ Zavoli oldu.

23.06.2016 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi, iş ve siyaset dünyasının Oscar'ı niteliğindeki Yılın Starları Ödüllerinin sahiplerini bulduğu 'Yılın Starları' yarışmasında "Yılın İnovasyon Markası" Zigavus'un markası olan BIOZ Zavoli oldu.

Uluslararası aylık ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekovitrin tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen geleneksel 'Yılın Starları' ödülleri, İstanbul Wow Otel'de gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Yılın başarılı isimlerinin ve markalarının ödüllendirildiği törende 'Yılın İnovasyon Markası' ödülüne, kokusuz sarımsaklı, bitkisel şampuanlarla dikkat çeken ve saç sağlığında bitkisel ürünler geliştiren Zigavus İlaç Kozmetik'in markası Bioz Zavoli layık görüldü.

Ödülünü Bioz Zavoli adına TBMM Başkanı İsmail Kahraman'dan alan Zigavus Genel Müdürü Yılmaz Polat yaptığı konuşmada, markalarını bu ödüle layık gören herkese teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Yılın İnovasyon Markası Zigavus Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement