Yılmaz: TÜSİAD'da Traş Olabiliyordum, Artık Buna Bile Vaktim Yok - Son Dakika
Ekonomi

Yılmaz: TÜSİAD'da Traş Olabiliyordum, Artık Buna Bile Vaktim Yok

Yılmaz: TÜSİAD\'da Traş Olabiliyordum, Artık Buna Bile Vaktim Yok

Kısa bir süre önce TÜSİAD başkanlığından istifa eden Muharrem Yılmaz, yeni imajıyla görenleri şaşırttı.

18.09.2014 09:48  Güncelleme: 10:02

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi'nde (YİK) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlamadan bir gün önce bir kokteylde bir araya geldi. Kokteylin en çok dikkat çeken ismi kısa süre önce istifa eden eski Başkan Muharrem Yılmaz oldu. Sakal bırakan Yılmaz "TÜSİAD Başkanlığı zamanında tıraş olmaya vakit bulabilirdim. Şimdi Sütaş'ta buna bile vaktim yok" dedi.

Yılmaz "Sütaş'ta çok çalışmanız ciroya yansıyor mu?" sorumuza "Binlerce kişi zaten çalışıyor. Benim katılmamla değişen bir şey olmaz" cevabı verdi.

SÜTAŞ GREVİ NEDENİYLE İSTİFA ETMİŞTİ

Bir süre önce Sütaş'taki grev konusu gündeme gelmişti. Hatta çalışanların direnişini engellemek için alana gübre döküldüğü iddiası Yılmaz'ı istifaya götürmüştü. Çalışanlar sendikaya üye olanların işten çıkartıldığını iddia ediyordu. Yılmaz, "Bizde 4 yılda işten çıkartılan sayısı 50. Onların elinde iddialarıyla ilgili kanıt yok. Ama benim var" dedi.

VERGİ İNCELEMESİ YENİ NORMALİMİZ

Muharrem Yılmaz Sütaş'ta vergi incelemeleri olduğuna dair iddialarla ilgili de "Ben vergi rekortmeniyim. Sütaş da öyle. Bizde vergi incelemesi hep var, bu doğal bir şey" dedi.

Yılmaz, "Peki şu anda devam etmekte olan bir inceleme var mı" sorumuza şu cevabı verdi: "Artık yeni normalimiz sürekli vergi incelemesi, bir sıkıntı yok."


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Yılmaz: TÜSİAD'da Traş Olabiliyordum, Artık Buna Bile Vaktim Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement