Yunusemre Belediyesi 2024 yılında da çiftçilere fidan desteği sağlayacak - Son Dakika
Ekonomi

Yunusemre Belediyesi 2024 yılında da çiftçilere fidan desteği sağlayacak

Yunusemre Belediyesi 2024 yılında da çiftçilere fidan desteği sağlayacak

Yunusemre Belediyesi, 2024 yılında çiftçilere ceviz, incir, nar, badem ve zeytin fidanı desteği sağlayacak. Talep toplama işlemi 7-20 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

05.02.2024 15:14  Güncelleme: 06:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırsal kalkınma projeleri ile üreticileri destekleyen Yunusemre Belediyesi, 2024 yılında da çiftçilere fidan desteğinde bulunacak. Talep toplama işlemi 7-20 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

Yunusemre Belediyesi, 2024 yılı içerisinde dağıtımını yapacağı ceviz, incir, nar, badem ve zeytin fidanı için talep toplayacak. Üreticilerin taleplerini 7-20 Şubat tarihleri arasında Yunusemre Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne şahsen yapmaları gerekiyor. Üreticilerin fidan dağıtımından yararlanabilmesi için nüfus cüzdanı fotokopisi ve Yunusemre ilçesine ait tarla tapu fotokopisi ile talepte bulunmaları gerekiyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, üreticileri her daim desteklemeye devam edeceklerini vurgulayarak, "Kurulduğumuz günden bu yana ilçemizdeki çiftçilerimizi destekledik. Bundan sonra da yapacağımız çalışmalar ile her zaman onların yanındayız" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Yunusemre Belediyesi 2024 yılında da çiftçilere fidan desteği sağlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement