Life In Vera'da Jetgiller Gibi Yaşayın! - Son Dakika
Emlak

Life In Vera'da Jetgiller Gibi Yaşayın!

Life In Vera\'da Jetgiller Gibi Yaşayın!

Life İn Vera’da her hizmet parmaklarınızın ucunda...

28.12.2012 13:59

Eşiniz ile akşam sinemaya veya yemeğe gitmek istediğinizde tek tuş ile önce rezervasyonunuzu yapıyor sonrasında da çocuğunuzu bırakabileceğiniz bir bakıcıya ulaşıyorsunuz.

Canınız hem evde oturup hem de tavla mı oynamak istedi? Tek tuşla hangi komşularınız ile tavla oynayabileceğinizi hatta turnuva düzenleyebileceğinizi görebiliyor; komşularınızı görüntülü sistem ile evinize davet edebiliyorsunuz.

Kızınızın veya Oğlunuzun okulda toplantısı olduğu için; Eşinizin kıyafetlerini kuru temizleme firmasına götürmeye vaktiniz mi yok? Tek tuş ile kuru temizleme firmasını çağırıyorsunuz, ürünü teslim edip; Siz çocuğunuzun toplantısında diğer veliler ile kahve içerken eşinizin kıyafetleri, evinize tekrar bırakılıyor.

Life İn Vera yaşama değer katan akıllı ev sistemi ile araç kiralama, doktor servisi, catering, kargo, güncel döviz bilgileri, site içerisinde ve çevredeki sosyal tesisler için randevu alma, çilingir, temizlik, ilaçlama hizmetleri gibi hayatınızı kolaylaştıracak daha birçok fonksiyonu bir araya getiriyor.

Life İn Vera'da her hizmet parmaklarınızın ucunda…

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Emlak Life In Vera'da Jetgiller Gibi Yaşayın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement