Lies Of P'den bir yeni oynanış fragmanı daha geldi - Son Dakika
Gamegar

Lies Of P'den bir yeni oynanış fragmanı daha geldi

Lies Of P\'den bir yeni oynanış fragmanı daha geldi

NEOWIZ tarafından geliştirilip yayınlanan ve Pinokyo'nun tanıdık hikayesinden ilham alan Lies Of P'den oynanış fragmanı yayınlandı. Sinematikler ve oyun içi görüntü parçacıklarıyla dolu dört dakikalık yeni bir fragman, Gamescom Opening Night Live'da gösterildi.

24.08.2022 15:20

Gamescom etkinliğinde Lies Of P'nin oynanış hikayesinde, çelitli beceriler ve silahlar kullanan eşsiz savaş sahnelerine ve çok daha fazlasına yer verildi.

LIES OF P OYNANIŞ FRAGMANI YAYINLANDI

Belle Époque Era'da geçen Lies of P, ünlü klasik Pinokyo'ya karanlık bir dokunuş getiriyor. Gizemli bir sesle uyanan Pinokyo, Krat şehrini kuklalar tarafından harap edilmekten kurtarmanın bir yolunu bulmalıdır. Pinokyo, özel kalbiyle nasıl gerçek bir insan olunacağını yalan söyleyerek öğrenir.

Gamescom Opening Night Live etkinliğinde Lies Of P, 'En Çok Aranan Sony PlayStation Oyunu' ödülünü aldı. Buna ek olarak ise Lies Of P, 27 Ağustos'ta verilecek olan 'En İyi Aksiyon Macera Oyunu' ve 'En İyi Rol Yapma Oyunu' ödüllerine aday gösterildi.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

    Baş yapımcı Ji-won Choi yaptığı açıklamada, "Birçok oyuncunun fragman sürümümüz boyunca 'Bloodborne vibe'ı hissetmesinden büyük onur duysak da, kesinlikle kasıtlı değildi. Yine de, Bloodborne ve diğer ruh benzeri oyunlar kesinlikle ilham verici ve ekibimizdeki hemen hemen herkes hardcore bir ruh benzeri hayran." sözlerine yer verdi.

    Son Dakika Gamegar Lies Of P'den bir yeni oynanış fragmanı daha geldi - Son Dakika

    Sizin düşünceleriniz neler ?


    Advertisement