Forza Horizon 5'e 10. yıl dönümü güncellemesi Ekim'de gelecek - Son Dakika
Gamegar

Forza Horizon 5'e 10. yıl dönümü güncellemesi Ekim'de gelecek

Forza Horizon 5\'e 10. yıl dönümü güncellemesi Ekim\'de gelecek

Xbox Game Studios'un yayıncılığını yapıp Playground Games'in geliştiriciliğini üstlendiği açık dünya yarış oyunu Forza Horizon'ın 10. yıl dönümüne özel güncelleme 11 Ekim'de Forza Horizon 5'e gelecek.

16.09.2022 11:43

Forza'nın internet sitesinde yayınlanan Forza Horizon serisinin 10. yıl dönümü için Forza Horizon 5'e gelecek yeni güncellemelerden bahsetti.

FORZA HORIZON SERİSİ 10. YILINI KUTLAYACAK

İlk olarak 23 Ekim 2012'de Forza Horizon'ın Colorado'daki Horizon Festivali ile tanıştırmasından ve Playground Games'in ilk oyunundan bu yana 10. yıla yaklaşırken kutlama için 11 Ekim 2022'de Forza Horizon 5 için indirilebilecek olan Horizon 10-Year Anniversary güncellemesinde "serinin en ikonik oynanış anlarından bazılarını yeniden paylaşmaya davetlisiniz" sözlerine yer verildi.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Xbox'ın YouTube hesabında yayınlanan videonun açıklamasında, "Forza Horizon'un 10. yılını bizimle kutlayın! Serinin en ikonik oyun anlarından bazılarını yeniden yaşamak için Ekim ayında Forza Horizon 5'e atlayın, yepyeni bir hikaye, hayranların en sevdiği müziğin geri dönüşü ve adrenalinle dolu Midnight Battles modunu deneyimleyebilirsiniz. kafa kafaya yarışlar kazanarak arabaları puanlayın." sözlerine yer verildi.

Son Dakika Gamegar Forza Horizon 5'e 10. yıl dönümü güncellemesi Ekim'de gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement