5 Ay Çalışıp Demokrasi Nöbetinde Ömer Halis Demir'i Canlandırdılar - Son Dakika
Genel

5 Ay Çalışıp Demokrasi Nöbetinde Ömer Halis Demir'i Canlandırdılar

5 ay çalışıp demokrasi nöbetinde Ömer Halis Demir'i canlandırdılar Demokrasi nöbetinde Ömer Halis Demir'i ve FETÖ'nün hain darbesinin oynamak için 5 ay çalıştılarTEKİRDAĞ - FETÖ'nün ülke genelinde yapılanması ve hain darbe girişiminde Kahraman Ömer Halis Demir'in şehit edilişini canlandırmak için...

16.07.2017 04:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 ay çalışıp demokrasi nöbetinde Ömer Halis Demir'i canlandırdılar

Demokrasi nöbetinde Ömer Halis Demir'i ve FETÖ'nün hain darbesinin oynamak için 5 ay çalıştılar

TEKİRDAĞ - FETÖ'nün ülke genelinde yapılanması ve hain darbe girişiminde Kahraman Ömer Halis Demir'in şehit edilişini canlandırmak için 5 ay çalışıp, demokrasi nöbetinde tiyatro oyunu sahnelediler.

Tekirdağ'da Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz gecesi yaşananlar temalı tiyatro oyunu sahnelendi.

FETÖ'nün hain planları sahnelendi

Tekirdağ Valiliği Meydanına kurulan 15 Temmuz Etkinlik Alanı'nda sahnelenen tiyatro oyunu, vatandaşlarca yoğun ilgiyle izlendi. Sahnelenen oyunda,15 Temmuz darbe girişimi gecesinde yaşananlar canlandırıldı. Tiyatro oyununda, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in küçüklüğünden şehit edilişine kadar yaşamında geçirdiği süreçler ve FETÖ'nün ülke genelinde sinsice yapılanma süreci teker teker sahnelendi.

Tiyatronun yönetmenliğini yapan Ece Deniz, sahne sonunda yaptığı açıklamada, "Bu oyunu Eğitim-Bir-Sen sendikası hazırladı. Bütün her şeyi onlar yaptı hatta fikrin babası da onlardır. İmam Hatip Öğrencileri de bu iş için birere birer gönüllü oldular. Onlara çok teşekkür ediyorum. Burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmalarından ardından hain darbe gecesini ve Kahraman şehidi canlandıran öğrenciler için valilik meydanı demokrasi nöbetçilerinin alkış sesleriyle yankılandı.

5 Ay Çalışıp Demokrasi Nöbetinde Ömer Halis Demir\'i Canlandırdılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel 5 Ay Çalışıp Demokrasi Nöbetinde Ömer Halis Demir'i Canlandırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement