Afet Bölgesinde her gün 8 bin kişilik yemek yemek yapılıyor - Son Dakika
Genel

Afet Bölgesinde her gün 8 bin kişilik yemek yemek yapılıyor

Afet Bölgesinde her gün 8 bin kişilik yemek yemek yapılıyor Adıyaman'daki kurtarma çalışmalarının ardından Hatay Kırıkhan'a konuşlanan Arnavutköy Belediyesi ekipleri, burada günlük 8 bin kişiye 3 öğün sıcak yemek verirken her sabah 3 bin kişilik de sıcak çorba ikram ediyor.

17.02.2023 13:59  Güncelleme: 14:04

Afet Bölgesinde her gün 8 bin kişilik yemek yemek yapılıyor

HATAY - Adıyaman'daki kurtarma çalışmalarının ardından Hatay Kırıkhan'a konuşlanan Arnavutköy Belediyesi ekipleri, burada günlük 8 bin kişiye 3 öğün sıcak yemek verirken her sabah 3 bin kişilik de sıcak çorba ikram ediyor.

Büyük afetin ilk dakikalarında arama kurtarma ekiplerini Adıyaman'a kanalize eden ve 10 günde çok sayıda vatandaşın kurtulmasına vesile olan Arnavutköy belediyesi kurtarma timi ARKUR, İstanbul'a döndü. Adıyaman'daki kurtarma çalışmalarının ardından Hatay Kırıkhan'a konuşlanan Arnavutköy Belediyesi ekipleri, burada günlük 8 bin kişiye 3 öğün sıcak yemek verirken her sabah 3 bin kişilik de sıcak çorba ikram ediyor.

Bunun yanında 16 çöp kamyonu ve salgın riskine karşı ilaçlama ekipleri de götürülürken, belediye başkanı Ahmet Haşim Baltacı da ekibiyle birlikte adet bölgesinde yapılan çalışmaları organize ediyor. Başkan Baltacı yaptığı açıklamada, "Büyük afetin ilk anından itibaren teyakkuzdayız. Gerek kurtarma ekiplerimiz, gerekse vatandaşlarımızın ihtiyaçları için üzerimize düşeni yapıyoruz, yapacağız. Belediye olarak kuracağımız İki büyük çadır kentin zemin çalışmalarını da bitirmek üzereyiz. En kıza zamanda vatandaşlarımıza temin edeceğiz" dedi.

Afet Bölgesinde her gün 8 bin kişilik yemek yemek yapılıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Afet Bölgesinde her gün 8 bin kişilik yemek yemek yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement