Atiker Konyasporlu Futbolculardan Asker Kıyafetli Dua - Son Dakika
Genel

Atiker Konyasporlu Futbolculardan Asker Kıyafetli Dua

- Atiker Konyasporlu futbolculardan asker kıyafetli duaKONYA - Atiker Konyaspor, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin operasyonuna katılan ve sınır boylarında, kışlalarında nöbet tutan Mehmetçikler için bir video yayınladı.

25.01.2018 13:17

- Atiker Konyasporlu futbolculardan asker kıyafetli dua

KONYA - Atiker Konyaspor, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin operasyonuna katılan ve sınır boylarında, kışlalarında nöbet tutan Mehmetçikler için bir video yayınladı.

Videoda futbolcular Ali Turan, Ömer Ali Şahiner, Orkan Çınar, Deni Milosevic, Nejc Skubic, Volkan Fındıklı, Mustapha Yatabare, Selim Ay, Emrullah Şalk, Mehdi Bourabia, Petar Filipovic ,Vedat Bora, Moryke Fofana, Eren Albayrak, kaptan Ali Çamdalı ve Teknik Direktör Mehmet Özdilek yer aldı.

Atiker Konyasporlu futbolcuların "Mehmetçik Duası" için özel bir stant hazırlandı. Futbolcular için askeri kıyafetler temin edildi. Video Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'e düzenlediği 'Zeytin dalı' operasyonu kapsamında kara harekatına katılan Uzman Çavuş 26 yaşındaki Mehmet Kuzu'nun 'Ailene bir mesajın var mı?' sorusu üzerine tankın üzerindeyken verdiği "Beklemesinler" cevabıyla başlıyor. Atiker Konyasporlu futbolcular daha sonra ordumuzun kahraman askerleri için dua ediyor. Vatanın bekası için kışlasında nöbet tutan, sınırda bayrağın gölgesini bekleyen, operasyonlara katılan bütün Mehmetçikler için yapılan video kaptan Ali Çamdalı'nın dev Türk Bayrağı'nı taşırken ekranda beliren "Allah'ım ordumuz, milletimiz yurdumuz sana emanet" duasıyla sona eriyor.

Atiker Konyasporlu Futbolculardan Asker Kıyafetli Dua
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Atiker Konyasporlu Futbolculardan Asker Kıyafetli Dua - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement