Bakan Soylu Çarşı Karakolu'nu Açışına Katıldı - Son Dakika
Genel

Bakan Soylu Çarşı Karakolu'nu Açışına Katıldı

Bakan Soylu Çarşı Karakolu'nu açışına katıldıBURSA - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da yeni yerine taşınan çarşı karakolunun açılışını yaptı.

10.03.2017 22:32

Bakan Soylu Çarşı Karakolu'nu açışına katıldı

BURSA - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da yeni yerine taşınan çarşı karakolunun açılışını yaptı.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Bursa'ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Daha önce Cemal Nadir Caddesi üzerinde bulunan çarşı karakolu'nun, Fevzi Çakmak Caddesindeki Bursa İl Emniyet Müdürlüğü eski binasının birinci katına taşınmasının açılışına katıldı.

Kurdele kesiminde konuşan Soylu, "Karakolumuzun yenilenmesinde emeği olan Osmangaz Belediye Başkanımız Mustafa Dündar'a teşekkür ediyorum. Polis camiamız burada vatandaşlara güzel hizmetler verecektir. Vatandaşımızın hem güvenini, asayişini, kamu düzenini sağlayan en önemli merkezlerimiz polis merkezleridir. Burası o kadar kapsamlı ve güzel bir şekilde dizayn edilmiş ki, hem emniyet camiamıza hem de vatandaşımıza çok yakışmıştır. Özellikle vatandaşlarımızla kurulacak diyaloglarda devlet millet ilişkisinin en önemli alanlarından birisidir" dedi.

Kurdelenin kesilmesinin ardından Bakan Soylu, müdürlükte görev yapan polislerle sohbet etti. Soylu, şehit ailesini ziyaret ederek, programlarına devam etti.

Bakan Soylu Çarşı Karakolu\'nu Açışına Katıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Bakan Soylu Çarşı Karakolu'nu Açışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement