Düzce Barosu Avukatları da 'Adalet Yürüyüşü'ne Katıldı - Son Dakika
Genel

Düzce Barosu Avukatları da 'Adalet Yürüyüşü'ne Katıldı

Düzce Barosu avukatları da 'Adalet yürüyüşü'ne katıldıDÜZCE - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı "adalet yürüyüşü"nün Düzce ayağına Düzce Barosu'na bağlı avukatlar cübbeleriyle katıldı.

27.06.2017 14:26

Düzce Barosu avukatları da 'Adalet yürüyüşü'ne katıldı

DÜZCE - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı "adalet yürüyüşü"nün Düzce ayağına Düzce Barosu'na bağlı avukatlar cübbeleriyle katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başlattığı "Adalet yürüyüşü"nün 13'üncü gününde yürüyüşe avukatlar da katıldı. Düzce Barosu'na bağlı bazı avukatlar Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde devam eden yürüyüş konvoyuna cübbelerini giyerek katıldı. Bir süre Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüyen avukatlar yürüyüş esnasında hem sohbet ettiler hem de yürüdüler.

Provokasyonları polis engelledi

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüşü sırasında Kaynaşlı ilçesinde bazı vatandaşlar yürüyenlere tepki gösterdiler. Olay çıkmaması için konvoyda görevli polisler yürüyüşçüler ile protesto gösterisinde bulunan vatandaşlar arasına girerek olay çıkmasını engelledi.

Düzce Barosu Avukatları da \'Adalet Yürüyüşü\'ne Katıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Düzce Barosu Avukatları da 'Adalet Yürüyüşü'ne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement