Gaziantep Şehir Merkezinde 38 Yıl Sonra Deve Keyfi - Son Dakika
Genel

Gaziantep Şehir Merkezinde 38 Yıl Sonra Deve Keyfi

Gaziantep şehir merkezinde 38 yıl sonra deve keyfiGAZİANTEP - Gaziantep'te 38 yıl sonra şehir merkezine getirilen develer, görenleri şaşırtırken, vatandaşlar 10 TL'ye deve üstünde kenti turlama fırsatı buldu.

05.11.2017 16:34

Gaziantep şehir merkezinde 38 yıl sonra deve keyfi

GAZİANTEP - Gaziantep'te 38 yıl sonra şehir merkezine getirilen develer,

görenleri şaşırtırken, vatandaşlar 10 TL'ye deve üstünde kenti turlama fırsatı buldu.

Gaziantep'te şehir merkezinde yapılan fuarlar kapsamında Antalya'nın Manavgat ilçesinden gelen ve daffat olarak bilinen deve kiralayıcılar, 38 yıl sonra vatandaşlara ilk defa deveye binme deneyimi yaşattı. Develeri gören bazı vatandaşlar ve çocukları şaşırırken, deveyle tur atmanın keyfini sürdü. Deveye binmeye korkan bazı vatandaşlar ise develerle fotoğraf çekilmekle yetindi. Develerden ürken çocuklar da, alanda bulunan sevimli midilli atları ile tur attı. Devler ve midilli atları, Gazianteplilerin olduğu kadar, yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekerken, develerin üzerine binip tur atmanın bedeli ise 10 TL'den başlıyor.

il il gezerek vatandaşları deveye binme imkanı sunduklarını söyleyen Doğan Yalçın, "Buraya develeri Antalya'dan getirdik. Buraya getirdiğimiz develere vatandaşları bindiriyoruz. İnsanlar şehir merkezinde görünce şaşırıyorlar. Çünkü Gaziantep'e en son 38 yıl önce deve gelmiş. Yeni nesil görmemiş. Korkarak yaklaşan vatandaşlarda var. İnsanlar biniyor fakat özellikle çocuklar korku ile yaklaşıyorlar daha önce görmedikleri için. İnsanlar bol bol fotoğraf çektiriyor çünkü binmeye cesaret edemiyorlar" diye konuştu.

Gaziantep Şehir Merkezinde 38 Yıl Sonra Deve Keyfi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Gaziantep Şehir Merkezinde 38 Yıl Sonra Deve Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement