Kırıkkale'de kuvvetli rüzgar ağaçları yerinden söktü, 1 işyeri zarar gördü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kırıkkale'de kuvvetli rüzgar ağaçları yerinden söktü, 1 işyeri zarar gördü

13.01.2021 11:10  Güncelleme: 11:28

Kırıkkale'de kuvvetli rüzgar ağaçları yerinden söktü, 1 işyeri zarar gördü Kırıkkale'de hayatı olumsuz etkileyen kuvvetli rüzgar, ağaçları yerinden söktü.

Kırıkkale'de kuvvetli rüzgar ağaçları yerinden söktü, 1 işyeri zarar gördü

KIRIKKALE - Kırıkkale'de hayatı olumsuz etkileyen kuvvetli rüzgar, ağaçları yerinden söktü. Devrilen ağaçlarından biri ise iş yerine zarar verdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugünden itibaren kent genelinde kuvvetli rüzgarın etkili olacağını bildirmişti. Hızı saatte yaklaşık 70 kilometreye kadar ulaşan kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Kırıkkale'de rüzgar nedeniyle kent merkezindeki Şehir Parkında kırılan bir ağaç, iş yerinin üzerine devrilerek küçük çaplı maddi hasar oluşturdu. Ayrıca Millet Bulvarı, dolmuş duraklarında ve Sevgi Yolu üzerinde de rüzgarın etkisiyle ağaçlar yerinden sökülerek devrildi. Ağaçların devrildiğini gören vatandaşlar, belediye görevlilerine haber verdi. Görevliler, devrilen ağaçları motorlu testere ile keserek yerinden kaldırdı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Kırıkkale'de kuvvetli rüzgar ağaçları yerinden söktü, 1 işyeri zarar gördü - Son Dakika


Advertisement