Polis kontrolünde yaralı baykuş bulundu
GAZİANTEP - Gaziantep'in İslahiye ilçesinde polisin yol kontrolünde durdurulan bir otomobilin ön paneline sıkışmış bir yaralı baykuş bulundu.
İslahiye'de İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki kontrol noktasında durdurdukları bir otomobilde yaptıkları aramada, aracın ön paneline sıkışmış halde yaralı baykuş buldu. Hayvanı gören ekipler şaşkınlık yaşarken, sürücü ise yaralı hayvanı hiç farketmediğini belirtti. Polislerin sıkıştığı yerden çıkardığı yavru baykuş, tedavisi için Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Yaralı baykuş, ilk müdahalenin ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'ndeki hayvan hastanesine gönderildi.
Son Dakika › Genel › Polis Kontrolünde Yaralı Baykuş Bulundu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.