Rus ve Türk Kadınlarından Domates Yeme Yarışması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Rus ve Türk Kadınlarından Domates Yeme Yarışması

16.11.2017 21:09

Rus ve Türk kadınlarından domates yeme yarışmasıANTALYA (İHA)- Antalya'nın Kumluca ilçesindeki Domatexpo Fuarı'nda düzenlenen domates yeme yarışmasında Türk ve Rus kadınlar birbirleriyle yarıştı.

Rus ve Türk kadınlarından domates yeme yarışması

ANTALYA (İHA)- Antalya'nın Kumluca ilçesindeki Domatexpo Fuarı'nda düzenlenen domates yeme yarışmasında Türk ve Rus kadınlar birbirleriyle yarıştı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba'nın da katıldığı program renkli görüntülere sahne oldu. Domatesin onlarca çeşidinin yer aldığı Domatexpo fuarında, Antalya'da yerleşik yaşayan Rus kadınlarla Kumlucalı kadınlar arasında domates yeme yarışması düzenlendi. 3 dakika süren yarışta Türkiye'nin birincisi 1 kilo 689 gram, Rusya'nın birincisi ise 722 gram domates yedi. Domates yeme yarışmasında her iki ülkenin birinci, ikinci ve üçüncülerine çeyrek altın ile madalya verildi.

Birincilerin ödüllerini veren Bakan Fakıbaba, yarışmacıların boyunlarına domatesten çelenk taktı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Rus ve Türk Kadınlarından Domates Yeme Yarışması - Son Dakika


Advertisement