Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın Şehit Olmadan Söylediği İlahi Duygulandırdı - Son Dakika
Genel

Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın Şehit Olmadan Söylediği İlahi Duygulandırdı

Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın şehit olmadan söylediği ilahi duygulandırdıSAMSUN - Diyarbakır'da şehit düşen Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın şehit olmadan okuduğu "Çağır ya Sultanım" ilahisi izleyenleri duygulandırdı.

03.06.2017 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın şehit olmadan söylediği ilahi duygulandırdı

SAMSUN - Diyarbakır'da şehit düşen Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın şehit olmadan okuduğu "Çağır ya Sultanım" ilahisi izleyenleri duygulandırdı.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Gökhan Bayram (26), şehit olmadan okuduğu bir ilahiyi arkadaşları telefonla kaydetti. Şehit Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın teyzesi Ayten Başar, son operasyona çıkmadan evi arayarak ilahi söylediğini belirtti.

Şehit Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın söylediği ilahinin sözleri şöyle:

"Bir el tuttum yoluna durdum tadın alamadım. Ömrümce yıktılar beni sana varamadım. Çağır ya Sultanım beni sana geleyim. Ne derdim varsa içimde sana dökeyim..."

Teyzesi Ayten Başar, "Göreve çıkmadan 2 gün önce evi arayarak ilahi söyleyip, şehitlik mertebesini ne kadar çok istediğini anlatmıştı. Göreve çıkacağı zaman da hepimizi arayarak helallik istedi. Her zaman bize şehit olacağını söylüyordu. Her seferinde helallik istiyordu. Tek isteği şehit olmaktı. Duası da kabul oldu" demişti.

Uzman Çavuş Gökhan Bayram\'ın Şehit Olmadan Söylediği İlahi Duygulandırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın Şehit Olmadan Söylediği İlahi Duygulandırdı - Son Dakika


Advertisement