Ysk Önünde Siyah Kurdeleli Eylem - Son Dakika
Genel

Ysk Önünde Siyah Kurdeleli Eylem

YSK önünde siyah kurdeleli eylem Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan'ın sözcülük yaptığı grup YSK'nın referandumda aldığı kararın hileli olduğunu söyleyerek YSK önünde siyah kurdeleli eylem yaptıANKARA - Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan'ın...

16.05.2017 14:31

YSK önünde siyah kurdeleli eylem

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan'ın sözcülük yaptığı grup YSK'nın referandumda aldığı kararın hileli olduğunu söyleyerek YSK önünde siyah kurdeleli eylem yaptı

ANKARA - Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan'ın sözcülük yaptığı grup Yüksek Seçim Kurulu'nun referandumda aldığı kararın hileli olduğunu söyleyerek YSK önünde siyah kurdeleli eylem yaptı.

Hayır oyu kullananların amacının ülkenin geleceğinin özgür, demokratik bir ortamda şekillenmesi olduğunu söyleyen grup, Yüksek Seçim Kurulu'nun referandum sonrası aldığı kararları protesto ederek YSK'nın tarihin kara sayfasında yerini aldığını söyledi.

YSK'nın ve kararlarının tarihin kara sayfasında yerini aldığını belirten Tezcan Karakuş Candan, "Demokratik bir süreç olmasını umut ederdik. YSK'nın verdiği karar ile bir anda referandum süreci hileli bir hale geldi. Mühürsüz oyların sayılması, tercihle evet oylarının sayılması sürecinde YSK'nın aldığı kararlar hilenin önünü açmış oldu. Hayır diyenler, bu ülkenin geleceği özgür ve demokratik ortamda şekillensin, çocuklarımız güzel günlerde büyüsün diyen insanlardı. Her şey insanların gözlerinin içine baka baka şekillendi. YSK yapılan seçimleri demokratik bir şekilde yapmakla hükümlüyken tarihin kara sayfasında yerini aldı" diye konuştu.

Grup açıklama yaptıktan sonra olaysız şekilde dağıldı.

Ysk Önünde Siyah Kurdeleli Eylem
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Ysk Önünde Siyah Kurdeleli Eylem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement