1 Milyonu Aştılar - Son Dakika
Güncel

1 Milyonu Aştılar

1 Milyonu Aştılar

YouTube'un en popüler kanallarından Murat AbiGf, Enes Batur ve Ruhi Çenet'in her birinin aktif takipçi sayıları 1 milyonu aştı ve hızla artmaya devam ediyor.

20.04.2016 13:50  Güncelleme: 13:57

Oynadıkları oyunları, ilgi çekici bilgileri, eğlenceli anlarını ve günlük hayatlarını çektikleri videolar aracılığı ile paylaşan YouTube yıldızları, takipçi sayıları ve izlenme rakamları ile Türkiye'nin en büyük kanalları arasında yer alıyorlar.

İnternetin derinliklerine dalarak derlediği bilgileri takipçileri ile paylaşan Ruhi Çenet, esrarengiz olaylar, bilinmeyen gerçekler, insanlık tarihi ya da doğruluğu kanıtlanmamış doğaüstü olaylar ile ilgili videoları 2012 yılından beri düzenli olarak haftada bir YouTube kanalından yayınlıyor.

Kanalında genellikle eğlendirmeyi ve güldürmeyi hedefleyen hayal gücü ve enerjisi yüksek Enes Batur, her gün 19.00'da videolarına bir yenisini ekliyor. İnteraktif video anlayışı ile gelen yorumlara cevap veren YouTuber, zaman zaman takipçilerini de videolarına dahil ediyor.

Daha çok FPS ve Strateji türü oyunları kusursuz oynamaya çalışmak yerine zevk aldığı şekilde oynamayı tercih eden Murat AbiGf, oynarken kaydettiği videoları paylaşarak takipçilerinin de eğlenmesini sağlıyor.

Geçtiğimiz yıla göre takipçi ve izlenme sayıları %100'den fazla artan Ruhi Çenet ve Enes Batur'un online video kanalları özellikle gençlerin büyük ilgisini çekiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 1 Milyonu Aştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement