11 Ölümlü Umut Yolculuğunda Minibüs Şoförü Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

11 Ölümlü Umut Yolculuğunda Minibüs Şoförü Adliyeye Sevk Edildi

11 Ölümlü Umut Yolculuğunda Minibüs Şoförü Adliyeye Sevk Edildi

Balıkesir'in Havran İlçesi'nde, yokuş aşağı inerken istinat duvarına çarpıp devrilen ve 11 kişinin ölümüne 29 kişinin yaralanmasına neden olan minibüsün Türk şoförü 23 yaşındaki Celal C. adliyeye sevk edildi.

09.08.2015 16:17

Balıkesir'in Havran İlçesi'nde, yokuş aşağı inerken istinat duvarına çarpıp devrilen ve 11 kişinin ölümüne  29 kişinin yaralanmasına neden olan minibüsün Türk şoförü 23 yaşındaki Celal C.  adliyeye sevk edildi.

Edremit Devlet Hastanesi'nde tedavisi tamamlanan Türk şoför Celal C. bugün Edremit Adliyesi'ne sevk edildi. Celal C. ile aynı hastanede olan Suriye uyruklu Türk vatandaşı yaralı Ruşen Ş.'nin ise tedavisinin sürdüğü belirtildi. Edremit, Burhaniye ve Havran'daki hastanelerin morguna kaldırılan cesetlerin kimliğinin belirlenmesi için ise çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

Ölenlerin yakını olabileceğini düşünen kişilerin kimlik tespiti için kente beklendiği bildirildi. Kimliklerin belirlenmesinin ardından ölenlerin cenazelerinin yakınlarına teslim edileceği, işlemler sonunda kimliği belirlenemeyenler olursa kimsesizler mezarlığında toprağa verileceği belirtildi. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 11 Ölümlü Umut Yolculuğunda Minibüs Şoförü Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement