1461 Trabzon'da Teknik Heyete İmza Töreni - Son Dakika
Güncel

1461 Trabzon'da Teknik Heyete İmza Töreni

1461 Trabzon\'da Teknik Heyete İmza Töreni

Ptt 1'inci Lig ekiblerinden 1461 Trabzon, yeni teknik direktörü Hüsnü Özkara ve Yardımcı Antrenör Metin Bak ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

30.03.2016 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig ekiblerinden 1461 Trabzon, yeni teknik direktörü Hüsnü Özkara ve Yardımcı Antrenör Metin Bak ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Bekir Aktürk, PTT 1'inci Ligi'nde kalıcı olmak istediklerini belirtti, şunları söyledi:

"Hüsnü Özkara zaten Trabzonlu, Trabzonsporlu. Biz onlarla büyüdük. Hocamıza, (ihtiyacımız var) dediğimizde, hiç soru sormadan, (biz zaten bu kulüp içerisindeyiz) diyerek geldi. İnşallah iyi sonuçlar alacağız. Amacımız kesinlikle başarı. Yönetim olarak seçildiğimiz gün, ortak görüşümüz Trabzonspor'a oyuncu yetiştirmekti. Bu amaç doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz."

Hüsnü Özkara ise şöyle konuştu:

"Ben bu kulübün içerisinde doğdum. 5 lig şampiyonluğum var. Trabzon konu olduktan sonra gerisi teferruattır. Zor bir dönemeçten geçiyoruz. Bir haftadır takımla çalışıyorum. Olağanüstü iyi bir oyuncu kitlesi var. Amacımız Trabzonspor'a oyuncu yetiştirmek. Lig kategorisi de önemli. Trabzon'da yetişen genç oyuncuları, Türkiye'nin ve dünyanın geleceğini gördüğümüz futbolcuları, burada değerlendirip yukarıya verebilmeliyiz. Çalıştığımız 5 gün boyunca müthiş bir birliktelik ve inanç sağladık. Cumartesi günü oynayacağımız Multigroup Alanyaspor maçında bunu sahaya yansıtmak istiyoruz."

- Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 1461 Trabzon'da Teknik Heyete İmza Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement