15 TEMMUZ DEMOKRASİ OTOGARI'NDA OTOBÜSLERE DENETİM - Son Dakika
Güncel

15 TEMMUZ DEMOKRASİ OTOGARI'NDA OTOBÜSLERE DENETİM

İSTANBUL'da şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüslerin trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik denetim yapıldı.

16.11.2022 15:38  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSTANBUL'da şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüslerin trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik denetim yapıldı.

15 Temmuz Demokrasi Otogarında, saat 14.00'te, otobüs ve şoförlerine yönelik denetim yapıldı. Otogar Büro Amirliğine bağlı ekipler, otobüsler tek tek durdurdu. Otobüslerde, takograf cihazları ile otobüsün evrakları kontrol edildi. Polisler lastiklerin diş derinlikleri ile genel durumunu incelerken, yolculara da broşür dağıtıldı. Yolculara emniyet kemeri kullanımı filmi izlettirildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlı İl Müdürlüğü personeli takograf cihazlarının periyodik muayenesini kontrol etti. Trafik yönünden araçlarında bir eksiklik olmayan sürücüler yolculuklarına devam etti.

Otobüs şoförü Ali Osman Çelik, "Denetimlerle kazalar azalır. Mesleğimiz zor. Uykusuz dalgın ve psikolojisi bozuk olarak yola çıkmamak lazım" dedi. Otobüs şoförü Nevin İlkin ise "Denetimler gayet iyi, olması gereken şeyler zaten. Zor bir mesleğimiz var, sevdiğim için yapıyorum." şeklinde konuştu.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ OTOGARI\'NDA OTOBÜSLERE DENETİM
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 15 TEMMUZ DEMOKRASİ OTOGARI'NDA OTOBÜSLERE DENETİM - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement