15 Yaşındaki Kızını Pazarlayan Anneye 45 Yıl Hapis İstemi - Son Dakika
Güncel

15 Yaşındaki Kızını Pazarlayan Anneye 45 Yıl Hapis İstemi

15 Yaşındaki Kızını Pazarlayan Anneye 45 Yıl Hapis İstemi

Adana'da öz kızı 15 yaşındaki F.S.'yi para karşılığı erkeklere pazarladığı iddia edilen 41 yaşındaki Gurbet Ünüşdü hakkında 45 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

06.12.2011 15:41

Adana'da öz kızı 15 yaşındaki F.S.'yi para karşılığı erkeklere pazarladığı iddia edilen 41 yaşındaki Gurbet Ünüşdü hakkında 45 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Küçük kızla ilişkiye girdiği öne sürülen 4 erkeğin de 30'ar yıla kadar hapsi istendi.

Geçen eylül ayında, bir ihbarı değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kızı F.S.'yi erkeklerle para karşılığında ilişkiye girmeye zorladığı öne sürülen eşinden boşanan Gurbet Ünüşdü'yü yakaladı. Küçük kız, sosyal hizmetler uzmanı gözetiminde verdiği ifadesinde, annesinin eve para getirmesi konusunda kendisine baskı yaptığını söyledi. Annesinin erkeklerle sevişmesini, ancak mecbur kalmazsa ilişkiye girmemesi konusunda tembih ettiğini de ileri süren F.S., para karşılığı birlikte olduğu 4 kişi ile kendisini tehdit ettiğini ileri sürdüğü bir kişinin adını söyledi. Gözaltına alınan sanıklar suçlamayı kabul etmedi.

İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen sanıklardan anne Gurbet Ünüşdü, 24 yaşındaki Mustafa Aytekin, 21 yaşındaki Mehmet Bulur ile 18 yaşındaki Mustafa Kaya tutuklandı. 18 yaşındaki Ercan Çağlayan ile 23 yaşındaki Hasan Değirmenci ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili iddianame hazırladı. 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede, sanıklardan anne Gurbet Ünüşdü hakkında, 'çocukların cinsel istismarı', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'fuhuş' suçlarından toplam 45 yıla kadar, Mustafa Kaya, Mehmet Bulur, Mustafa Aytekin ile Ercan Çağlıyan hakkında 'çocukların cinsel istismarı', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 30'ar yıla kadar, Hasan Değirmenci hakkında ise 'tehdit' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istendi.

Sanıkların yargılanmasına 25 Ocak 2012'de başlanacak.

MKA(OA/AAA) - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 15 Yaşındaki Kızını Pazarlayan Anneye 45 Yıl Hapis İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement