17 Yaşındaki Türk Genci Almanya'da Motosiklet Kazasında Öldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

17 Yaşındaki Türk Genci Almanya'da Motosiklet Kazasında Öldü

17 Yaşındaki Türk Genci Almanya\'da Motosiklet Kazasında Öldü
22.11.2013 09:58

Kaza salı günü Karlsruhe kenti yakınlarındaki Wössingen kasabasında meydana geldi.

Kaza salı günü Karlsruhe kenti yakınlarındaki Wössingen kasabasında meydana geldi. Jöhlingen kasabasında yaşayan Ergin Batmaz(17), motosikletiyle Wössingen'de bulunan Lafarga çimento fabrikasına staj başvurusu yapmaya giderken yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan motosiklet önce refüjlere ardından da ağaca çarptı. Kazada ağır yaralanan Batmaz, Karlsruhe şehir hastanesine kaldırıldı. Batmaz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen dün sabah hayatını kaybetti. Ergin Batmaz'ın kaza sırasında başında bulunan kaskının ağaca çarpmanın şiddetiyle başından fırladığı belirtildi.

"Hayatı bir kere yaşarsın" felsefesini benimseyen ve bu anlama gelen "You only live one" yazısını tişörtüne yazdıran Ergin Batmaz için DİTİB Durlach Fatih Cami'nde cenaze töreni düzenlendi. Batmaz'ın cenaze töreninde göz yaşları sel olurken yakınları ayakta durmakta güçlük çekti. Batmaz'ın cenazesi defnedilmek üzere İzmit'e gönderildi.

Dört kardeşten üçüncüsü olan Batmaz'ın geçen yıl annesini kaybettiği, babası ve kardeşleriyle yaşadığı öğrenildi. Arkadaşları Batmaz'ın ölüm haberi aldıktan sonra sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına mesaj yağdırdı. Bir arkadaşı, "Gözümü açtığımda bunun kötü bir rüya olmasını istedim. Biri 'o ölmedi, yanlış var' desin istedim. 17 yaşındaydın, görecek, yaşayacak çok şeylerin vardı. Bu sene 18 olacaktın. Ehliyet alacaktın, okuyacaktın, damatlık giyecektin. Sen baba olacaktın" yazdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 17 Yaşındaki Türk Genci Almanya'da Motosiklet Kazasında Öldü - Son Dakika


Advertisement