BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, milleti, devleti, cumhuriyeti ve değerleri korumak uğrunda asla atalet içinde olmayacaklarını, kutsal değerleri yaşayacak ve yaşatma mücadelesi vermeye devam edeceklerini bildirdi.
Destici, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale Deniz Zaferi'nin ülke savunmasında büyük önem taşıdığını, emperyalizme karşı kazanılan bir zafer olduğunu ifade etti.
Çanakkale'de bir destan yazıldığını bildiren Destici, Çanakkale'de 98 yıl önce Türk'ün var oluş mücadelesinin verildiğini belirterek, şunları kaydetti:
"Milli devlet sevdalısı olan bizlerin, milletimizin, bugünkü zamanlarda bütün değerlerine milliyetimize, milliyetçiliğe, cumhuriyetimize, kök değerlerine ve devletimizin bütünlüğüne yapılan saldırılarla, Çanakkale'deki saldırılar aynı mahiyettedir.
Allah, peygamber, din, vatan ve millet düşmanları şunu iyi bilsinler ki Büyük Birlik Hareketi'nin yürütücüleri ve müdavimleri olan bizler milletimizi, devletimizi, cumhuriyetimizi ve değerlerimizi korumak uğrunda asla atalet içinde olmayacağız. Kutsal değerlerimizi yaşayacak ve yaşatma mücadelesi vermeye devam edeceğiz. Asla taviz vermeyeceğiz ve başaracağız."
Muhabir: Seval Güler
Yayıncı: Selçuk Aval - ANKARA
Son Dakika › Güncel › 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. Yıl Dönümü - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?