19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Güncel

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk\'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
19.05.2019 14:13

CHP Uşak İl Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolaysıyla Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

CHP Uşak İl Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolaysıyla Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

CHP Uşak İl Başkanlığı önünde toplanan partililer, 15 Temmuz Şehitleri Meydanı'na kadar yürüdü.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Çelenk sunumundan sonra konuşan Sancar, "Milli mücadelemizin başlangıç tarihi olan 19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100. yıl dönümü kutlamaları için buradayız. Ülkemiz zor günlerden geçiyor, birlik ve beraberlik içinde bu günleri atlatmalıyız." dedi.

Konuşmanın ardından partililer dağıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement