19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Son Dakika Logo

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

18.05.2017 15:07

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Altayoğlu mesajında, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 98. yılını hep birlikte yaşamanın sonsuz mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisinde olduğunu belirtti.

Gençlerle birlikte tüm milletin Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı ve Gençlik Haftası'nı kutladığını belirten Altayoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'dan başlattığı bağımsızlık hareketi milletimizin azim ve kararlılığı ile birleşerek, tüm yurtta dalga dalga yayılmış ve Milli Mücadele sonucunda zaferle sonuçlanmıştır. Verilen çetin mücadele sonucunda, kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk tarafından ilke ve devrimlerle pekiştirilmiş ve Türk gençliğine armağan edilmiştir. Türk milleti olarak bu emanete sahip çıkmak hepimizin en ulvi görevidir. Sevgili gençler, sizler aydınlık geleceğe uzattığımız köprülerimiz olacaksınız. Gelecek sizlerin aklı, fikri ve idealleri ile şekillenecek. Bu duygu ve düşüncelerle bugünün ve geleceğin gerçek sahipleri olan siz gençlerle birlikte, halkımızın bayramını kutluyor, gazilerimizi ve şehitlerimizi minnetle anıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika


Advertisement