19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Son Dakika Logo

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk\'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı
18.05.2017 15:15

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çakır, mesajında, 19 Mayıs tarihinin, milletimiz ve Cumhuriyetimiz adına önemli bir yeri ve bu tarihin Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün millet ile İstiklal mücadelesini başlatmak için Samsun'a ayak bastığı gün olduğunu söyledi.

19 Mayıs'ın eşine az rastlanır bir destanın başlangıç günü olduğunu aktaran Çakır, şöyle devam etti:

" 23 Nisan'ı çocuklara hediye eden Gazi Mustafa Kemal, 19 Mayıs'ı da gençlerimize bayram olarak armağan etmiştir. 19 Mayıs gençlerimizin bayramı ve gurur günüdür. Millet olarak gençlerimizden büyük beklenti içerisindeyiz. Gençlerimiz, hedeflerini hep yüksek tutmalı, daima ileriye bakmalıdır. Başarıyı yakalayabilmek için kendi değerlerimizin yanı sıra dünyanın değerleriyle barışık olmalı, dünyanın gittiği istikameti doğru okumalıdır. Biz, gençlerimize güveniyoruz. Unutmamalıyız ki gençlerine güvenen, gençlerini iyi bir şekilde yetiştiren milletler, gelecekte de var olabileceklerdir. Bu duygularla, bütün milletimizin, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmetle ve şükranla anıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika


Advertisement