2 Ayrı Cinayetin Şüphelileri Aynı Evde Yakalandı (2) - Son Dakika
Güncel

2 Ayrı Cinayetin Şüphelileri Aynı Evde Yakalandı (2)

2 Ayrı Cinayetin Şüphelileri Aynı Evde Yakalandı (2)

'emanete İHANET ETTİ' Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda kız kardeşi ile sevgilisini öldürdüğünü itiraf eden Sabri Uzun, "Ben bacımı emanet ettim, o emanete ihanet etti.

11.02.2016 16:25

'emanete İHANET ETTİ'

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda kız kardeşi ile sevgilisini öldürdüğünü itiraf eden Sabri Uzun, "Ben bacımı emanet ettim, o emanete ihanet etti. Namusumu temizledim" diye ifade verdi.

Yengesine fuhuş yaptırdığını ileri sürdüğü kardeşini de ölümle tehdit eden Uzun, "80 yaşında da olsam, bastonla da dolaşsam, cezaevinden çıkınca seni öldüreceğim. O kendini iyi biliyor, sırada 'x' şahıs var" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 Ayrı Cinayetin Şüphelileri Aynı Evde Yakalandı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement