2013 Yaz Sezonunda Reef® Yine Okyanuslardan Esinleniyor - Son Dakika
Güncel

2013 Yaz Sezonunda Reef® Yine Okyanuslardan Esinleniyor

2013 Yaz Sezonunda Reef® Yine Okyanuslardan Esinleniyor

Reef®'in "Just Passing Through" sloganı markanın 2013 Yaz sezonunda tasarım ve iletişimine ilham veriyor.

25.06.2013 11:16

Marka, sörf kültüründen esinlendiği yüksek kalite ürünlerini bu sezon Coastal Cruisers serisinin yanı sıra, limitli olarak üretilen RESERV serisi ile seçkin alıcılara sunuyor.

Coastal Cruisers serisi, yalnızca rahatlık değil, sade ama şık bir görünüm arayan sörf ve seyahat tutkunlarına hitap ediyor. Koleksiyon, kalıplaşmış parafin dokulu yastıklama ve koku yönetimi özellikli taban içi yastığının yanı sıra, üstün kavrama yeteneği ve dayanaklılığa sahip Reef®'le özdeşleşmiş özel dış tabana sahip. Serinin en dikkat çekici iki modelini ise, bir tekne ayakkabısı olan Reef® Decklee ve sade bağcıklı modele sahip Corsac Fox Low oluşturuyor.

Reef, Coastal Cruisers koleksiyonunuyla her sezon, sörf sporunun fenomenleri Conner ve Parker Coffin, Cyrus Sutton, Sterling Spencer ve Paul Fisher gibi önemli sörfçülerin isimlerini markalaştırarak ürünlere yeni bir bakış açısı katıyor. Üst kalite RESRV Koleksiyonu ise Coastal Cruisers koleksiyonunda olduğu gibi, markayla özdeşleşmiş özel bir taban ve kalıpla Coastal Cruisers'dan farklı olarak daha rafine bir tasarım ve materyal yelpazesine, minimalistik dizayn yaklaşımı ve vintage ayrıntılara sahip zaman ötesi bir duygu uyandıran bir koleksiyon sunuyor. Bu koleksiyonda ise Luke Davis ile Cyrus Sutton karşımıza çıkıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2013 Yaz Sezonunda Reef® Yine Okyanuslardan Esinleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement