2015 Bursa Mükemmellik Ödülü" - Son Dakika
Güncel

2015 Bursa Mükemmellik Ödülü"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Ödül töreninden detaylar "2015 Bursa Mükemmellik Ödülü" BUSİAD ve KalDer Bursa Şubesince "Kalite ve Başarı Sempozyumu" kapsamında verilen büyük ödülün sahibi Bürosit firması oldu "2015 Bursa Mükemmellik Ödülü"nü Bürosit firması kazandı.

16.04.2016 23:07

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ödül töreninden detaylar "2015 Bursa Mükemmellik Ödülü"

BUSİAD ve KalDer Bursa Şubesince "Kalite ve Başarı Sempozyumu" kapsamında verilen büyük ödülün sahibi Bürosit firması oldu

"2015 Bursa Mükemmellik Ödülü"nü Bürosit firması kazandı.

Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) ile Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesince bu yıl 14'üncüsü düzenlenen "Kalite ve Başarı Sempozyumu" kapsamında verilen ödüller, sahiplerini buldu.

Jüri tarafından mükemmellik ödülüne Bürosit, başarı ödülüne Doğupres firması, eğitimde mükemmellik jüri teşvik ödülüne de İlhan Parseker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi layık görüldü.

Kent merkezindeki otelde düzenlenen törende BUSİAD Başkanı Günal Baylan ve KalDer Bursa Şube Başkanı Erdal Elbay, ödülleri sahiplerine verdi.

Ödül törenine Baylan ve Elbay'ın yanı sıra Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

2015 Bursa Mükemmellik Ödülü"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 2015 Bursa Mükemmellik Ödülü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement