
Kaman İlçesinde hafta sonu gerçekleştirilen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçimlerinde 22 yıllık başkan Kaplan Kaman güven tazeledi.
İlçe Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen 53. Kongrede 3 aday yarıştı. Kaman İlçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi üyelerinin güven oyunu alan Kaman, güven tazelemenin önemli olduğunu Kaman İlçesinde esnafın sorunlarına çözüm ürettiklerini belirtti.
Yapılan seçimlerde 1051 delege oy kullandı. Oylardan 395'ini Mustafa Şahin, 28'ini Turan Kaplan, 625'ini ise Kaplan Kaman aldı. Seçimlerde 3 oy da geçersiz sayıldı. - KIRŞEHİR
Son Dakika › Güncel › 22 Yıldır Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Olan Kaman, Güven Tazeledi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.