Olay, merkez Çukurova İlçesi'nin Karslı Mahallesi'nde 2005 yılında meydana geldi. İddiaya göre, marketten çikolata alıp evlerine doğru yürüyen 11 yaşındaki Osman A. ile Zübeyr C.'nin yolunu kesen ve olay tarihinde 14 yaşında olan M.S., cebinden çıkarttığı falçata ile çocukları tehdit etti.
Osman A.'dan 5, Zübeyr C.'den ise 20 lira gasp eden M.S., olaydan 2 gün sonra yakalandı. Adana 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde silahlı yağma suçundan tutuksuz yargılanan M.S., 2008'de 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Yargıtay'a gönderilen dosya 5 yıl sonra onaylandı.
M.S., hakkında yakalama kararı çıktığını belirleyen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, harekete geçti. M.S.'in evine operasyon düzenleyen ekipler, zanlıyı yakaladı. Mahmut Sevinç, işlediği suçun üzerinden 8 yıl geçtikten sonra cezaevine teslim edildi.
Son Dakika › Güncel › 25 Lira Gasptan 8 Yıl Sonra Cezaevine Girdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.