28 Milyon TL Hibe Girişimcileri Bekliyor - Son Dakika
Güncel

28 Milyon TL Hibe Girişimcileri Bekliyor

28 Milyon TL Hibe Girişimcileri Bekliyor

Karacadağ Kalkınma Ajansı'nın 2015 yılı için Urfa ve Diyarbakır'a 28 milyon TL hibe ayırdığı bildirildi.

22.01.2015 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi Üyelerine bilgi veren Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım destek ofisi uzmanlarından Adem Erduran ajansın bu yıl Urfa ve Diyarbakır'a 28 milyon TL hibe ayrıldığını söyledi.

Tüm Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Üyeleri, Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım destek ofisi uzmanlarından Adem Erduran tarafından 2015 Yılı Mali Destek Programları hakkında bilgilendirildi. TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi'nde yapılan bilgilendirme toplantısında konuşan Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım destek ofisi uzmanlarından Adem Erduran 2015 Yılı Mali Destek Programları kapsamında bu yıl Diyarbakır ve Şanlıurfa'ya 28 milyon TL kaynağı hibe olarak sağlayacaklarını söyledi. 28 milyon TL'lik kaynağın 12 milyon TL'lik kısmının KOBİ'lere aktarılacağını dile getiren Erduran, "Bu yıl kapasitesini arttırmayı planlayan tüm KOBİ'lerimizin projelerini hazırlayarak ajansımıza başvurmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

'URFA'NIN ÖNÜ AÇILMIŞ'

TÜMSİAD üyelerine sunum gerçekleştiren Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım destek ofisi uzmanlarından Erduran projelerin daha iyi anlaşılması ve hazırlanması için 26 – Ocak 3 Şubat 2015 tarihleri arasında Şanlıurfa'da yapılacak olan proje hazırlama eğitimlerine KOBİ'lerin faydasına olacağını hatırlatarak bu programlara projelerden faydalanmak isteyenlerin mutlak katılmalarını istedi.

TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M. Sadık Sade, tedavisi GATA 'da devam eden Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. İlhan Karakoyun'a acil şifalar diledi. Sade, "Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, Şanlıurfa'nın önü açılmış ve büyük bir hızla sanayileşme yolunda ilerlemektedir. Devletin sunduğu destek ve hibeler sayesinde girişimcilerimiz plan ve projelerini kısa zamanda hayata geçirebiliyorlar" diye konuştu.

AYNI BİLGİLENDİRİLME ASKON'A DA YAPILDI

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Üyeleri Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım destek ofisi uzmanlarından Yunus Çolak ve Emin Gitmez tarafından 2015 Yılı Mali Destek Programları hakkında bilgilendirildi.

ASKON'da yapılan bilgilendirme toplantısında konuşan Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım destek ofisi uzmanlarından Yunus Çolak 2015 Yılı Mali Destek Programları kapsamında bu yıl Diyarbakır ve Şanlıurfa'ya 28 Milyon TL kaynağı hibe olarak sağlayacaklarını söyledi. Bölgenin kalkınmasına hükümetin yapmış olduğu pozitif ayrımcılığın bu yıl verilecek 28 milyon TL'lik kaynakla devam ettiğini hatırlatan ASKON Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin , "Turizm, yenilenebilir enerji, kentsel altyapı ve sanayi altyapısı konularında önemli projelerin hayata geçmesinde 2015 yılı mali destek hibelerinin büyük katkısı olacaktır. Aynı zamanda KOBİ'lerimizin ölçeklerini büyütmesinde büyük katkı sağlamaktadır. Karacadağ Kalkınma Ajansı uzmanlarına Şanlıurfa'da ilk olarak bize yapılan bu tanıtım sunumundan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel 28 Milyon TL Hibe Girişimcileri Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement