30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Denizde Kutladılar - Son Dakika
Son Dakika Logo

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Denizde Kutladılar

30 Ağustos Zafer Bayramı\'nı Denizde Kutladılar
31.08.2013 16:31  Güncelleme: 16:30

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Beylikdüzü Rüzgâr Sörfü Spor Kulübü öğrencileri Türk Bayrağı baskılı tişörtlerini su üstünde çıkartarak izleyicilere görsel şölen sundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Rüzgâr Sörfü Spor Kulübü anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Beylikdüzü Rüzgar Sörfü Kulubü öğrencileri Türk Bayrağı baskılı tişörtleri ile rüzgar sörfü yaparak, izleyicilere unutulmaz coşkulu bir an yaşattı. Etkinlik sonunda ise deniz üstünde Türk Bayrağı baskılı tişörtlerini çıkartarak vatandaşları selamlayan öğrenciler uzun süre ayakta alkışlandı.

Öğrencilere Tebrik…

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91. Yıldönümünü kutlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gençbay, etkinlik için öğretim görevlileri ve öğrencilere teşekkür etti ve katılmcılara Başkan Uzun'un selamlarını illetti.

Zafer Bayramı dolayısıyla vatanı düşmanlardan kurtaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anmak için denizde etkinlik düzenlediklerini belirten, Beylikdüzü Rüzgar Sörf Spor Kulübü Başkanı Ebru Şenocak ise "Bizler, Atatürk ve silah arkadaşlarını, bize hediye ettikleri denizlerde anmak istedik" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Denizde Kutladılar - Son Dakika


Advertisement