"3K Söyleşileri" Okurları ile Buluştu - Son Dakika
Güncel

"3K Söyleşileri" Okurları ile Buluştu

"3K Söyleşileri" Okurları ile Buluştu

Menteşe Belediyesi'nin katkıları, Menteşe Kent Konseyi, Atatürkçü Düşünce Derneği, Muğla Sanatseverler Derneği ve Cumhuriyet Kadınları Derneği'nin destekleriyle düzenlenen "Kadın, Kitap, Konuk - 3K Söyleşileri" okurlarıyla buluştu.

18.12.2017 15:20


Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte okurlarıyla söyleşide bulunan yazarlar Nuran Yüksel, Ayser Özbulut ve konuk yazar H. İlker Altınsoy kitaplarını da imzaladılar.

Kitap imza ve söyleşi etkinliğinde yazarlar ve okurlarla bir araya gelen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, "İlçemiz Menteşe, tarihi ve kültürüyle eşsiz bir kent. Bu eşsiz coğrafyamızda birbirinden değerli aydınlar yetişerek, edebiyat dünyamıza çok değerli eserler bırakıyorlar. Geçtiğimiz aylarda düzenlediğimiz kültür ve sanat şenliklerimizde yazar ve okur buluşmaları düzenlemiş ve çok olumlu geri bildirimler almıştık. Bugün de birbirinden değerli yazarlarımız, bizlerle beraber. Belediye olarak bu tür etkinlikleri devam ettirme gayreti içinde olacağız." dedi.

"Kadın, Kitap, Konuk - 3K Söyleşileri" adlı etkinlikte okurla bir süre sohbet eden yazarlar, daha sonra kitaplarını imzaladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel '3K Söyleşileri' Okurları ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement