3M Türkiye Çalışanlarından Doğaçlama Tiyatro - Son Dakika
Güncel

3M Türkiye Çalışanlarından Doğaçlama Tiyatro

3M Türkiye Çalışanlarından Doğaçlama Tiyatro

3M Tiyatro Kulübü, üçüncü senesinde sahneye koyduğu doğaçlama gösteri Gelişine Muhabbet ile izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

03.02.2014 08:54  Güncelleme: 08:52

3M Türkiye çalışanlarının gönüllü olarak dahil oldukları 3M Tiyatro Kulübü 3M Artists, üçüncü senesinde, "Gelişine Muhabbet" adı altında doğaçlama bir gösteriyle yılın ilk performansını sergiledi.

Geçtiğimiz yıllarda Gazanfer Ülkü Özcan Sahnesi'nde izleyiciyle buluşan 24 kişilik ekip, bu yıl yepyeni bir çalışma denedi. 3M Artists, doğaçlama eğitmeni Burak Erkal'ın liderliğinde, izleyicilerin de dahil olduğu farklı oyunlarla 27 Ocak Pazartesi günü Profilo AVM Tiyatro Sahnesi'ndeydi. 3M Tiyatro Kulübü, 3M'in her alanda benimsediği yenilikçi yaklaşımı tiyatroya taşıdı; senaryonun olmadığı gösteride dekor ve kostüm de kullanılmadı.

Kâhin, Hikâye, Radyo ve Makine gibi oyunlar, izleyiciyi kahkaha yağmuruna tuttu. Burak Erkal'ın izleyicilere "Neyi merak ediyorsunuz?" sorusunu sormasıyla başlayan Kâhin oyununun ardından, izleyicinin verdiği "Zeplin, döner bıçağı, karpuz" gibi anahtar kelimelerle doğaçlama hikâyeler anlatıldı. Radyo oyununda, oyuncular "Çöpçatan FM, Korku FM, Gelin Kaynana FM ve Bal FM" gibi radyoların DJ'lerini canlandırdılar. Radyoların isimlerini belirleyen izleyici, beğenisini coşku dolu kahkahalarıyla gösterdi. Oyuncuların bir rüya makinesinin parçalarını canlandırdığı Makine oyununda ise birbirinden renkli rüyalar üretildi.

İzleyicilerin oyunlara bire bir etki etmesi sayesinde bütün salona eğlenceli dakikalar yaşatan interaktif gösterinin sonunda 3M çalışanları ayakta alkışlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 3M Türkiye Çalışanlarından Doğaçlama Tiyatro - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement