4 Metrelik Köpekbalığı, Balıkçı Tezgahında - Son Dakika
Son Dakika Logo

4 Metrelik Köpekbalığı, Balıkçı Tezgahında

4 Metrelik Köpekbalığı, Balıkçı Tezgahında
25.02.2012 16:57

Çanakkale Saros Körfezi'nde avlanan balıkçıların ağına takılan 4 metre boyundaki camgöz cinsi köpekbalığı tezgahta sergileniyor.

Çanakkale Saros Körfezi'nde avlanan balıkçıların ağına takılan 4 metre boyundaki camgöz cinsi köpekbalığı tezgahta sergileniyor.

Bugün, sabah saatlerinde Eceabat İlçesi, Kabatepe Mevkii açıklarında sardalya avına çıkan 'Kasırga' adlı gırgır teknesinin ağlarına 4 metre boyunda, 300 kilogram ağırlığında dev köpekbalığı takıldı. Güçlükle tekneye alınan köpekbalığı, ağlardan çıkarıldıktan sonra Çanakkale'de balık market işletmeciliği yapan Hakan Kaya tarafından satın alındı. Kaya, bir kamyonetle Çanakkale'deki işyerine getirdiği köpek balığını tezgahında sergilemeye başladı. Alışveriş yapmak için gelen Çanakkaleliler köpekbalığını ilgiyle inceledi.

Balıkçı Hakan Kaya, ilk kez bu kadar büyük bir köpekbalığını tezgahta sergilediklerini ifade etti. Kaya, "Daha önceleri de bir çok köpekbalığı alımı yaptık. Ancak bu balık, boy ve ağırlık olarak dükkanda yer verdiğimiz en büyüğü oldu" dedi. Kaya, köpekbalığının balık markette bir gün süreyle sergiledikten sonra satılmak üzere İzmir'e göndereceğini söyledi. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 4 Metrelik Köpekbalığı, Balıkçı Tezgahında - Son Dakika


Advertisement