4.ulusal Verimlilik Kongresi Ankara'da Gerçekleştirilecek - Son Dakika
Güncel

4.ulusal Verimlilik Kongresi Ankara'da Gerçekleştirilecek

4.ulusal Verimlilik Kongresi Ankara\'da Gerçekleştirilecek

4.Ulusal Verimlilik Kongresi, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün katılımıyla 10-12 Aralık 2013 tarihlerinde Ankara'da Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde gerçekleştirilecek.Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın ev...

07.12.2013 13:14

4. Ulusal Verimlilik Kongresi, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün katılımıyla 10-12 Aralık 2013 tarihlerinde Ankara'da Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek kongrede verimlilik, imalat sanayi odağında işgücü, sermaye, enerji, teknoloji, iş sağlığı güvenliği, temiz üretim gibi konular bağlamında ele alınacak. Kongre kapsamında ayrıca makro ekonomik analizler ile hizmetler, tarım ve kamu sektörlerinin verimlilik sorunlarına da yer verilecek. Kongrenin ilk gününde, Bakan Nihat Ergün'ün açılış konuşmalarının ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ersan Aslan'ın moderatörlüğünde "Müsteşarlar Oturumu" gerçekleştirilecek.

-50'NİN ÜZERİNDE BİLDİRİNİN SUNULACAĞI HAKEMLİ BİLDİRİ OTURUMLARI OLACAK-

Kongre programı, moderatörlüğünü Bilkent Üniversitesi İktisat Bölüm Başkanı Selin Sayek Böke'nin yapacağı panelle devam edecek. "Orta Gelir Tuzağından Kurtulmada Verimliliğin Rolü" başlıklı panele, Seyfettin Gürsel ( Bahçeşehir Üniversitesi, BETAM Direktörü), İzak Atiyas ( Sabancı Üniversitesi, REF Direktörü) ve Şeref Saygılı ( Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Ekonomist) panelist olarak katılacak. Verimliliğin makroekonomik bir perspektiften ele alınacağı bu panelin ardından, çağrılı ve hakemli bildirilerin sunulacağı paralel oturumlara geçilecek. Kongrede 24 oturumda 80'in üzerinde bildiri sunulacak.

Kongre programında özel sektörden, kamu kurum ve kuruluşlarından, üniversitelerden ve uluslararası kuruluşlardan 30 dolayında çağrılı konuşmacı yer alacak. Çağrılı bildiri oturumlarının yanı sıra, Kongre programında 50'nin üzerinde bildirinin sunulacağı hakemli bildiri oturumları da olacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel 4.ulusal Verimlilik Kongresi Ankara'da Gerçekleştirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement