5 Bin Çocuk Aynı Anda Gangnam Style Yapt - Son Dakika
Güncel

5 Bin Çocuk Aynı Anda Gangnam Style Yapt

5 Bin Çocuk Aynı Anda Gangnam Style Yapt

5 bin öğrenci Seka Park alanında aynı anda Gangnam Style dansı yaptı.

30.05.2013 21:25  Güncelleme: 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 İlçede, 44 spor tesisinde çeşitli branşlarda spor faaliyetlerine katılan 5 bin öğrenci Seka Park alanında aynı anda Gangnam Style dansı yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan spor okullarında bir yıl boyunca atletizm, jimnastik, masa tenisi, futbol, satranç, hentbol, voleybol ve basketbol olmak üzere 8 ayrı branşta eğitim aldı.

Seka Park alanında spor okullarının festivaline katılan 5 bin öğrenci Uçurtma Tepesi mevkiinde aynı anda Güney Koreli PSY'nin ilginç dans figürleri ile tüm dünyada ilgi odağı olan Gangnam Style şarkısı eşliğinde dans yaptı. Öğrencilerin performansı aileleri tarafından büyük beğeni topladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, "8-9 yaş öğrencilerini spor okullarında çeşitli branşlarda spor yaptılar. Buradaki amacımız Kocaelindeki yaşayan çocuklarımızı sporla tanışmalarını ve çocuklarımızın becerileri varsa bunları uzman kişiler tarafından tespit edilip bu branşlarda ilerlemelerini sağlamayı hedefledik. Yüzlerce çocuğumuz spor dallarında ilerleme imkanı bulacaklar. Aynı zamanda köylerde okuyan öğrencilerimizi de salon sporları ile tanıştırıp kendilerini geliştirme imkanı sağlayacaklar" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 5 Bin Çocuk Aynı Anda Gangnam Style Yapt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement