5 Bin Roman Aynı Anda Kitap Okudu - Son Dakika
Güncel

5 Bin Roman Aynı Anda Kitap Okudu

5 Bin Roman Aynı Anda Kitap Okudu

Sekapark'ta düzenlenen Roman Festivali'nde 5 bin roman, Huzur Sokağı adlı kitabı aynı anda okudu.

12.06.2013 12:22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Roman Festivali kapsamında gerçekleştirilen "İlle de Okur Olsun" okuma etkinliğinde 5000 roman aynı anda kitap okudu. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen programda Şule Yüksel Şenler'in Huzur Sokağı isimliği kitabı ücretsiz olarak dağıtıldı.

HUZUR SOKAĞI SANATÇILARIDA HAZI BULUNDU

Aynı adla ATV'de yayınlanan dizinin sevilen oyuncuları Caner Kurtaran (Selim), Fatoş Sılan (Gülay), Taylan Güner (Necati) okuma etkinliğine renk kattı.Etkinliğe AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın'ın yanı sıra binlerce Roman vatandaş katıldı.

SİZE HİZMET ETMEK BENİM GÖREVİM

3. Roman Festivali kapsamında Sekapark'ta düzenlenen "İlle de Okur Olsun" okuma festivaline katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu okumanın çok önemli olduğunu vurguladı. "Ben Romanım" diyerek halka seslenen Başkan Karaosmanoğlu, "Ben sizden biriyim. Ben sizin için başkanım ve size hizmet etmek benim görevim. Sizlerde artık okuyarak, eğitim alarak güzel meslekler sahibi olacaksınız. Bizde Büyükşehir olarak sizleri destekleyeceğiz" dedi.

BAŞKAN PLAKET TAKDİM ETTİ

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu kitap okuma etkinliğine katılan ATV'de yayınlanan dizinin sevilen oyuncuları Caner Kurtaran (Selim), Fatoş Sılan (Gülay), Taylan Güner (Necati) plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 5 Bin Roman Aynı Anda Kitap Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement