7.7 Büyüklüğündeki Deprem 10 İli Vurdu… Malatya'da Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

7.7 Büyüklüğündeki Deprem 10 İli Vurdu… Malatya'da Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

06.02.2023 20:46  Güncelleme: 20:50

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin vurduğu Malatya’da enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Haber: TAMER ARDA ERŞİN- Kamera: FATİH NAZIM EFE

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin vurduğu Malatya'da enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Bugün sabah saat 04.17'de meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan 7,7 büyüklüğündeki deprem, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Hatay ve Kilis'te de hissedildi. Malatya'da Beşkonaklar Caddesi'nde Valilik ile Milli Eğitim Müdürlüğü yakınında bulunan bir bina erkazında kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Enkazda kalan yakınının kurtarılmasını bekleyen Ahmet Kaya isimli vatandaş, şunları söyledi:

"Dördü yirmi geçe gibi başladı. Öğleden sonra da saat bir buçuk gibi bir daha oldu. Çok felaket oldu. Daha fazlaydı öğleden sonra olan. Buralar hep öğleden sonra yıkıldı. Enkaz altında kalanlara ekipler ulaşıyor. Yakınım, halam, enkaz altında. Ambulansı bekliyoruz şimdi. Ekip de orada şu an çalışıyor."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel 7.7 Büyüklüğündeki Deprem 10 İli Vurdu… Malatya'da Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika


Advertisement