A-Takımı 11. Yetkili Satıcılar Toplantısı - Son Dakika
Güncel

A-Takımı 11. Yetkili Satıcılar Toplantısı

A-Takımı 11. Yetkili Satıcılar Toplantısı

Prysmıan Group Türkiye Ve A-Takımı 11. Yetkili Satıcılar toplantısında buluştu!

22.05.2013 14:40

Prysmian Group Türkiye, 10-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında Bodrum'da düzenlediği Yetkili Satıcılar Toplantısı'nda Türkiye genelindeki A-Takımı Yetkili Satıcıları ile buluştu. Prysmian Group Türkiye CEO'su Hans Hoegstedt ve Yurtiçi Satış Direktörü Etem Bakaç'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Prysmian Group Türkiye'nin "Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir..." girişimi, 2012 yılı değerlendirmesi ve 2013 yılı hedefleri ele alındı.

Enerji ve telekomünikasyonları kabloları alanında dünya lideri Prysmian Group'un Türkiye operasyonu Prysmian Group Türkiye'nin iletişimi geliştirmek ve motivasyonu artırmak amacıyla, her yıl farklı noktalarda düzenlediği Prysmian Group Türkiye A-Takımı Yetkili Satıcılar Toplantısı, bu yıl 10-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında Hilton Bodrum Türkbükü Resort&Spa'da gerçekleştirildi. Türkiye genelindeki A-Takımı Yetkili Satıcıların bir araya geldiği 11. Yetkili Satıcılar Toplantısı'na, Prysmian Group Türkiye'nin tüm üst düzey yöneticileri ile Satış&Pazarlama departmanları çalışanları da katıldı.

Prysmian Group Türkiye, 2012 yılı süresince ve 2013 yılının ilk çeyreğinde, teknolojik liderliğini sürdürmek ve daha da ileri bir noktaya taşımak için, birçok çalışma gerçekleştirdi. Bu dönem içerisinde, Prysmian Group Türkiye, 2012 yılında lansmanını yaptığı, Türk kablo sektörünün en kapsamlı bilinçlendirme projesi olan "Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir..." girişimi ile ilgili çalışmalarını sürdürdü; fabrika optimizasyonu projesini ve 1964 yılında kurulduğu günden bu yana fabrika bünyesinde yapılan en büyük yatırımlarını tamamladı; A-Takımı yetkili satıcıları ve müşterileri için projeler üretmeye devam etti.

Prysmian Group Türkiye'nin 2012 yılı değerlendirmesinin ve 2013 yılı hedeflerinin ele alındığı toplantının odak noktası ise "Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir…" girişimi oldu. Daha güvenli ve daha verimli bir dünyada yaşanması gerektiğine olan inancı ile sektördeki düşük kalite bilincini güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen ve girişim kapsamında gerçekleştirilen, Mayıs ayına kadar 1170'den fazla kişinin katıldığı 20 seminerin ve aynı konuda yapılan tüm çalışmaların değerlendirmesi ile 2013 yılında yapılacak olan aktiviteler A-Takımı Yetkili Satıcıları ile paylaşıldı.

11. Yetkili Satıcılar Toplantısı'nda ayrıca, Prysmian Group Türkiye'nin 2012 yılında ve 2013 yılının ilk çeyreğinde oldukça gelişme kaydettiği ve artık atağa geçen ve durmaksızın projeler geliştiren bir firma olarak yoluna devam ettiğinin altı çizildi. Toplantıda bunların yanı sıra maliyet iyileştirme programı, iyileştirilmiş servis düzeyi ve farklılaşma çalışmaları hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.

Prysmian Group Türkiye CEO'su Hans Hoegstedt yaptığı konuşmada "Sektöre yenilikler getirmek ve sektörü geliştirmek için çalışmalarımız her geçen gün biraz daha hız kazanıyor. 2012 ve 2013 yıllarında hayata geçirdiğimiz projelerimizde durağan bir tutumdan ayrılıp sektörde atağa geçen bir marka olduk. Bu çalışmalarımızda bizlerle birlikte olan markamızın sahadaki yüzü ve temsilcisi konumunda olan tüm A-Takımı Yetkili Satıcıları'mıza teşekkür ediyoruz. Sizlere güveniyor ve inanıyoruz. Konusunda uzman ve deneyimli ekip arkadaşlarına sahip olmaktan gurur duyuyoruz" sözlerine yer verdi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da, başarılı A-Takımı Yetkili Satıcıları'nın ödüllendirildiği toplantı boyunca keyifli ve neşeli anlar yaşandı. Farklı dallarda birincilerin belirlendiği gecede, En Yüksek Ciro Türkiye Birincisi ise İstanbul Bölge'den MEFA Elektrik oldu. A-Takımı Yetkili Satıcıları'na ayrıca sektördeki kıdem yıllarına göre özel ödüller de verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel A-Takımı 11. Yetkili Satıcılar Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement