Aa Helpdesk Uygulaması Başladı - Son Dakika
Güncel

Aa Helpdesk Uygulaması Başladı

Aa Helpdesk Uygulaması Başladı

Anadolu Ajansı, çalışanlarına ve abonelerine daha iyi teknik destek verebilmek için HelpDesk uygulamasını başlattı

21.08.2013 10:46

Anadolu Ajansı (AA),  çalışanlarına ve abonelerine daha iyi teknik destek verebilmek için Yardım Masası (HelpDesk) uygulamasını başlattı.

AA personeli ve aboneler, her türlü talep, şikayet ve değerlendirmelerini bundan sonra Anadolu Ajansı'nın " http://helpdesk.aa.com.tr" adresinden Yardım Masası'na ulaştırabilecek.

Bu yazılımla, abonelerin talep açmaları, taleplerin yönetici tarafından personele atanması, personelin kendi kutusuna düşen talepleri işledikten sonra kapatmaları, grup ve departman yönetimi, personelin departman veya gruplara eklenmesi, raporlama, chat ile canlı destek verilebilmesi gibi prosesler gerçekleştirilebilecek.

Bildirimi açan kişilerin öncelikle sisteme kayıt olmaları gerekiyor. Kayıt aşamasından sonra tüm bildirimler departman bazında yapılabiliyor. Yardım Masası'nda "Sık Sorulan Sorular" ve "Duyurular"  kısımları da kullanılabiliyor.

HelpDesk ile abone taleplerine tek merkezden cevap

AA Ürün ve İş Geliştirme Müdürü Yunus Çelik, kurulan çağrı merkezi ile abone taleplerine tek merkezden ve profesyonel bir ekiple en hızlı şekilde cevap verebileceklerini belirtti. Çağrı merkezine ulaşacak abone talep, şikayet veya bilgileri daha kolay ve sistemli bir şekilde değerlendirip, Anadolu Ajansı 100. Yıl Vizyonu doğrultusunda analizler yapabileceklerini ifade eden Çelik,  şunları kaydetti: "Değerlendirmeler aboneye daha kaliteli hizmet sunma, bilgilerini güncelleme fırsatı verirken, ortaya çıkan raporlar satış ve pazarlama faaliyetlerine, ürün ve hizmet gelişimine, kaynakların daha etkin kullanılmasına katkı sağlayacaktır."

Teknik Destek Yöneticisi Cumhur Gülsolmaz da, "Söz konusu uygulamayla, Teknik Destek Müdürlüğümüz  abone ve kurum personeline teknolojinin gerektirdiği hızda ve daha iyi şekilde hizmet verecektir" dedi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa Helpdesk Uygulaması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement