AB Bakanı Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanı Davutoğlu Görüştü - Son Dakika
Güncel

AB Bakanı Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanı Davutoğlu Görüştü

AB Bakanı Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanı Davutoğlu Görüştü
27.12.2013 16:50  Güncelleme: 16:49

AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanlığı ile adeta bir bakanlık gibi güçlerini birleştirerek çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanlığı ile adeta bir bakanlık gibi güçlerini birleştirerek çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

AB Bakanı Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile AB Bakanlığı'nda bir araya geldi.

Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, dostluğun yanında değişik konumlarda da Davutoğlu ile çalıştıklarını belirterek, kendisinin Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi başkanlığı döneminde, Davutoğlu'nun da Avrupa Bakanlar Komitesi başkanlığı yapmasının güzel bir tesadüf olduğunu söyledi.

Adeta bir bakanlık gibi güçlerini birleştirerek çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Çavuşoğlu, Davutoğlu'na Dışişleri Bakanlığı olarak AB Bakanlığı'na verdiği destek için teşekkür etti.

Bakan Davutoğlu da Çavuşoğlu'nu tebrik ederek, Çavuşoğlu ile 300 yıllık aile dostluklarının olduğunu söyledi.

Davutoğlu, "Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bakanlıklarımız tek bir bakanlık gibi çalışmaya devam edecektir" dedi.

Görüşme, görüntü alınmasının ardından basına kapalı devam etti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AB Bakanı Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanı Davutoğlu Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement