ABD Dışişleri Bakanı Blinken: "Ukrayna'ya karşı daha fazla saldırgan davranması durumunda Rusya'ya ağır bedeller ödetmeye hazırız." - Son Dakika
Son Dakika Logo

ABD Dışişleri Bakanı Blinken: "Ukrayna'ya karşı daha fazla saldırgan davranması durumunda Rusya'ya ağır bedeller ödetmeye hazırız."

ABD Dışişleri Bakanı Blinken: "Ukrayna\'ya karşı daha fazla saldırgan davranması durumunda Rusya\'ya ağır bedeller ödetmeye hazırız."
 Güncelleme: 

ABD Dışişleri Bakanı Blinken: "Ukrayna'ya karşı daha fazla saldırgan davranması durumunda Rusya'ya ağır bedeller ödetmeye hazırız."

ABD Dışişleri Bakanı Blinken: " Ukrayna'ya karşı daha fazla saldırgan davranması durumunda Rusya'ya ağır bedeller ödetmeye hazırız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ABD Dışişleri Bakanı Blinken: 'Ukrayna'ya karşı daha fazla saldırgan davranması durumunda Rusya'ya ağır bedeller ödetmeye hazırız.' - Son Dakika


Advertisement